Gratis Dakinspectie
  • image
    Kennemerplein 6, 2011 MJ Haarlem
  • image
    24/7 Bereikbaar voor dakproblemen
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 023 2302058

Over ons

totaal dakservice bv

Over ons

Totaal Dakservice BV is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf gevestigd in Haarlem en werkzaam in heel Noord-Holland. We hebben jarenlang ervaring opgebouwd als betrouwbare en deskundige dakdekkers. Onze oprichter begon op 16-jarige leeftijd in het vak, meelopend en werkend met zijn vader. Door zijn school- en vakopleiding heeft hij zijn kennis en vaardigheden verder ontwikkeld en doet hij dit werk inmiddels al 24 jaar. Ons team van specialisten zet zich dagelijks in om de hoogste standaard te bieden op het gebied van dakreparatie, dakrenovatie en dakvervanging. Met passie voor ons vak en oog voor detail houden we alle daken in topconditie en streven we naar 100% klanttevredenheid.

Wat we doen

Bij Totaal Dakservice BV bieden we een ruim aantal dakdekkersdiensten aan in Noord-Holland, van kleine reparaties tot volledige dakrenovaties. We zijn onder andere gespecialiseerd in pannendaken, platte daken, dakisolatie en de plaatsing en renovatie van dakkapellen. Daarnaast bieden we gratis dakinspecties aan om de conditie van uw dak te beoordelen en adviseren we u over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie. Ons doel is om duurzame en kosteneffectieve oplossingen te bieden die de levensduur van uw dak verlengen en uw woning beschermen.

Onze ervaren dakdekkers brengen uw dakkapel weer in een perfecte staat, zodat deze er nieuw uitziet en optimaal functioneert. Met onze renovatiedienst verhoogt u het wooncomfort en de waarde van uw woning.
image
Onze specialisten vervangen en onderhouden uw nokvorsten, zodat uw dak maximaal beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Dankzij onze nauwkeurige afwerking is uw dak jarenlang bestand tegen regen en wind.
image
Tijdens onze gratis dakinspectie controleren we de huidige staat van uw dak en brengen we eventuele schade en andere problemen vroegtijdig in kaart. We adviseren u direct over de beste oplossingen, zodat u verdere schade kunt voorkomen.
image

Onze missie en visie

Bij Totaal Dakservice BV hebben we een duidelijke missie: de beste dakdekkersdiensten leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We geloven in transparantie, duurzaamheid en klanttevredenheid. Onze visie is om een leidende rol te spelen in de dakdekkersbranche door innovatieve oplossingen te bieden en gebruik te maken van duurzame materialen. We willen elke klant voorzien van een maatwerkoplossing die generaties lang meegaat.

Onze werkwijze

Bij Totaal Dakservice BV hechten we veel waarde aan een transparante en klantgerichte werkwijze. We beginnen elk project met een grondige inspectie van uw dak, gevolgd door een gedetailleerde offerte zonder verborgen kosten. Bovendien vragen we u vooraf niet om een aanbetaling. Tijdens de werkzaamheden houden we u op de hoogte van de voortgang en zorgen we ervoor dat de werkplek schoon en veilig blijft. Na afronding van het project geven we uitgebreid advies over onderhoud en bieden we 10 jaar garantie op ons werk, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en service.

Ons team van ervaren specialisten

Bij Totaal Dakservice BV hebben we meerdere werkbussen rijden in ons werkgebied. Ons team bestaat uit ervaren dakdekkers die elk project met professionaliteit en zorg aanpakken. Onze medewerkers zijn getraind in de nieuwste technieken en gebruiken alleen de beste materialen om de kwaliteit van hun werk te garanderen. Met onze gezamenlijke expertise voeren we elke klus tot in perfectie uit.

Duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal in alles wat we doen bij Totaal Dakservice BV. We kiezen bewust voor milieuvriendelijke materialen en technieken die niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook zorgen voor een langere levensduur van uw dak. Onze focus op kwaliteit betekent dat we geen compromissen sluiten en altijd streven naar perfectie in elk project. Door onze investering in duurzame oplossingen helpen we u niet alleen bij de besparing van energiekosten, maar dragen we ook bij aan een beter milieu voor toekomstige generaties.

Schakel Totaal Dakservice BV in

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige dakdekker? Bij Totaal Dakservice BV staan we voor u klaar met jarenlange ervaring en expertise. Of het nu gaat om dakreparaties, renovaties of inspecties, we bieden duurzame maatwerkoplossingen en een service van hoge kwaliteit. Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact met ons op!

Contact Title
Telefoon: 06 17582370
Contact Title
Telefoon: 023 230 2058
Contact Title
Kantoor Kennemerplein 6, 2011 MJ Haarlem