Gratis Dakinspectie
  • image
    Kennemerplein 6, 2011 MJ Haarlem
  • image
    24/7 Bereikbaar voor dakproblemen
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 023 2302058

Onze diensten

Problemen met uw dak? Wij lossen ze snel en vakkundig op. Onze dakreparatieservice staat garant voor een snelle diagnose en reparatie van alle soorten dakschade.
image
Een nieuw dak voor maximale bescherming. Als reparatie niet meer volstaat, bieden wij een volledige dakvervanging aan. Kies voor een duurzaam nieuw dak dat jarenlang mee gaat en geniet van onze professionele aanpak en afwerking.
image
Geef uw dak een tweede leven. Onze dakrenovatieservices verbeteren niet alleen de uitstraling van uw dak, maar ook de functionaliteit en energie-efficiëntie. Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen voor elk daktype.
image
Traditionele schoonheid, moderne prestaties. Pannendaken zijn tijdloos en bieden uitstekende bescherming. Wij leggen nieuwe pannendaken aan en renoveren bestaande, met een ruime keuze aan dakpannen die passen bij uw stijl en budget.
image
Platte daken vereisen specifieke kennis en materialen. Ons team is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en repareren van platte daken, gebruikmakend van de beste technieken voor waterdichting en isolatie.
image
Dakisolatie is een investering die zichzelf terugverdient door lagere energiekosten en een verhoogd wooncomfort. Onze experts adviseren u over de beste isolatiematerialen en -technieken voor uw daktype en zorgen voor een vakkundige installatie.
image
Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw dakkapel er weer als nieuw uitziet en optimaal functioneert. Met onze expertise in dakkapelrenovaties verhoogt u niet alleen de waarde van uw woning, maar verbetert u ook uw wooncomfort.
image
Voorkom verrassingen. Met onze dakinspectieservice krijgt u een helder beeld van de staat van uw dak. Wij identificeren potentiële problemen vroegtijdig en adviseren over de beste aanpak. Zo voorkomt u grotere schade en kosten.
image
Verzeker jezelf van topkwaliteit plinten tegen dé beste prijs. Wij staan garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bij De Plintenconcurrent.
image