Gratis Dakinspectie
 • image
  Kennemerplein 6, 2011 MJ Haarlem
 • image
  24/7 Bereikbaar voor dakproblemen
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 023 2302058

Dakvervanging

totaal dakservice bv

Dakvervanging

Tijd voor een nieuw dak? Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Totaal Dakservice BV. Een oud of beschadigd dak kan leiden tot problemen die de veiligheid en comfort van uw woning of bedrijfspand in gevaar brengen. Wij bieden professionele dakvervanging aan om uw pand te beschermen tegen weersinvloeden en energieverlies.

 

Dak laten vervangen door Totaal Dakservice BV?

 • Grondige Inspectie: Voordat we aanbevelen uw dak te vervangen, voeren we een uitgebreide inspectie uit om de noodzaak van vervanging te beoordelen. Dit zorgt ervoor dat u alleen investeert in vervanging wanneer het absoluut noodzakelijk is.
 • Hoogwaardige Materialen: Voor elke dakvervanging gebruiken we materialen van de hoogste kwaliteit die garant staan voor duurzaamheid en een lange levensduur. U heeft de keuze uit een breed scala aan materialen en stijlen die bij uw pand passen.
 • Expert Installatie: Ons team van ervaren dakdekkers zorgt voor een vakkundige installatie van uw nieuwe dak, met aandacht voor elk detail en respect voor uw eigendom.
 • Transparante Kosten: Wij bieden duidelijke, vooraf bepaalde offertes zodat u exact weet wat de vervanging gaat kosten. Geen verborgen kosten, alleen transparantie van begin tot eind.
 • Garantie op Werkzaamheden: Op alle dakvervangingsprojecten bieden wij een uitgebreide garantie. Uw tevredenheid en de zekerheid van een goed uitgevoerd werk staan bij ons voorop.
Hoe kunnen we helpen?
Klaar voor een duurzaam nieuw dak?

Verouderde of beschadigde daken kunnen een risico vormen voor uw pand. Wacht niet tot lekkages of andere problemen ontstaan. Neem vandaag nog contact op met Totaal Dakservice BV voor een professionele beoordeling en dakvervanging.

Contact Title
24/7 BEREIKBAAR 06 17582370
Wanneer weet ik dat mijn dak vervangen moet worden?

Het is tijd om uw dak te vervangen als u tekenen ziet van ernstige slijtage, zoals grote lekkages, ontbrekende of beschadigde dakpannen, doorhangende dakdelen, of licht dat door het dak komt. Tijdens onze grondige inspectie beoordelen we de staat van uw dak en adviseren we of vervanging de beste optie is.

De tijd die nodig is om een dak te vervangen kan variëren, afhankelijk van de grootte van het dak, het gekozen materiaal en de weersomstandigheden tijdens de werkzaamheden. Over het algemeen kan een dakvervanging enkele dagen tot een week duren.

De kosten voor een dakvervanging zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van uw dak, het type dakbedekking dat u kiest, en eventuele bijkomende werkzaamheden zoals isolatieverbeteringen. Na onze inspectie bieden wij een transparante, gedetailleerde offerte aan.

In de meeste gevallen kunt u in uw huis of pand blijven tijdens de dakvervanging. Ons team werkt met minimale overlast en neemt alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Mocht tijdelijke evacuatie echter veiliger of comfortabeler zijn, dan zullen we dit tijdig met u bespreken.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over daklekkage reparatie, dakonderhoud of een van onze andere diensten? Bij Totaal Dakservice BV begrijpen we dat elk dak uniek is en zijn eigen specifieke zorgen en vragen met zich meebrengt. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het advies dat u nodig heeft.

Contact Title
24/7 BEREIKBAAR 06 17582370
TOTAALDAKSERVICE BV

Een zorgeloos dak begint hier

5
Sterren op Google
950
Voltooide Projecten
20
Jaar Ervaring

Snelle Reactietijd

Ons team staat klaar om snel te reageren op al uw dakproblemen, zodat uw dak in no-time weer in topconditie is.

Transparante Kosten

Geen verrassingen achteraf met onze heldere, vooraf gecommuniceerde offertes. U weet precies waar u aan toe bent.

Duurzame Oplossingen

Wij zetten in op duurzaamheid bij elke dakreparatie of -renovatie, voor resultaten die niet alleen nu, maar ook in de toekomst standhouden.  TOTAAL DAKSERVICE BV

  Van Reparatie tot Renovatie: Uw Complete Dakservice

  Bij Totaal Dakservice BV bieden wij u hoogwaardige dakwerkzaamheden voor zowel uw woning als uw bedrijfspand. Ons team bestaat uit ervaren dakdekkers die gespecialiseerd zijn in een breed scala aan diensten: van reparaties en regulier onderhoud tot volledige dakrenovaties. Wij staan garant voor maatwerk oplossingen die precies aansluiten op uw wensen en behoeften.

   

  Onze prijsstelling is niet alleen transparant, maar ook eerlijk. Wij streven ernaar om u de beste service te bieden tegen een eerlijke prijs. Dit maakt Totaal Dakservice BV niet alleen een voordelige, maar vooral een betrouwbare keuze voor al uw dakwerkzaamheden. Kies voor ons en ervaar de zekerheid van kwalitatief dakwerk, uitgevoerd met vakmanschap en zonder enig gedoe.

  totaal dakservice bv

  Klanten aan het woord

  image

  Na een vlotte afspraak kwamen ze langs voor een gratis dakinspectie. De communicatie was van begin tot eind helder. Na akkoord op de offerte hebben ze ons dak perfect gerepareerd.

  De heer Paul S.
  image

  Uitstekende ervaring met dit dakdekkersbedrijf! Ze kwamen eerst vrijblijvend langs om het dak te inspecteren, wat ik erg waardeerde. De offerte was helder en eerlijk, en na mijn akkoord hebben ze het werk vakkundig en snel uitgevoerd.

  Rogier H.
  image

  Top bedrijf. Reageerde heel snel en probleem was snel opgelost!

  Iwan E.
  image

  Na afspraak zijn ze zoals beloofd eerst het dak komen inspecteren, zonder kosten. Na goedkeuring van de offerte is ons dak weer als nieuw. Als extra service hebben ze meteen de dakgoot voor me schoongemaakt.

  Wouter B.
  image

  Niet ingehuurd want uiteindelijk opgelost met vorige dakdekker. Dus geen ervaring met hun dakdek skills. Maar goede review want hele nette en snelle communicatie per whatsapp en aanbod om het zelf op te lossen met de andere dakdekker. Dus heel proactief.

  Marloes van L.