Gratis Dakinspectie
 • image
  Kennemerplein 6, 2011 MJ Haarlem
 • image
  24/7 Bereikbaar voor dakproblemen
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 023 2302058

Dakrenovatie

totaal dakservice bv

Dakrenovatie

Een dakrenovatie kan de uitstraling en functionaliteit van uw woning of bedrijfspand significant verbeteren. Of uw dak nu verouderd is, beschadigd, of simpelweg een upgrade nodig heeft voor betere isolatie of esthetiek, Totaal Dakservice BV biedt professionele dakrenovatie aan om aan al uw behoeften te voldoen.

 

Dakrenovatie door Totaal Dakservice BV:

 • Grondige Inspectie: Elk renovatieproject begint met een uitvoerige inspectie om de huidige staat van uw dak te beoordelen en de beste aanpak te bepalen.
 • Op Maat Gemaakte Oplossingen: Afhankelijk van uw wensen en budget, bieden wij op maat gemaakte renovatieplannen aan die de waarde en duurzaamheid van uw pand verhogen.
 • Gebruik van Hoogwaardige Materialen: Wij kiezen voor de beste materialen die passen bij uw daktype en zorgen voor een langdurige bescherming en verbeterde isolatie.
 • Deskundige Uitvoering: Ons team van ervaren dakdekkers zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte uitvoering van de dakrenovatie, met minimale overlast voor u.
 • Duidelijke Communicatie: Wij houden u gedurende het hele proces op de hoogte en zorgen voor transparantie in planning en kosten.
 • Garantie op Werkzaamheden: Op alle dakrenovaties bieden wij een uitgebreide garantie, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en tevredenheid op de lange termijn.

Waarom Kiezen voor Dakrenovatie?

Dakrenovatie is niet alleen een investering in de veiligheid en uitstraling van uw pand, maar kan ook bijdragen aan een betere energie-efficiëntie en verlaging van uw energiekosten. Bovendien kan het de marktwaarde van uw pand verhogen.

Hoe kunnen we helpen?
Neem de Stap naar een Vernieuwd Dak

Wacht niet langer met het aanpakken van dakproblemen of het verbeteren van uw dak. Neem vandaag nog contact op met Totaal Dakservice BV voor een vrijblijvende inspectie en offerte. Samen werken we aan een dak dat niet alleen mooi is, maar ook optimaal functioneert.

Contact Title
24/7 BEREIKBAAR 06 17582370
Wat houdt een dakrenovatie precies in?

Een dakrenovatie kan variëren van het vervangen van enkele dakpannen of reparaties aan de dakbedekking, tot een volledige vernieuwing van het dak inclusief isolatie, dakgoten en het dakbeschot. Het doel is om de levensduur van uw dak te verlengen en de bescherming tegen weersinvloeden te verbeteren.

Tekenen dat uw dak aan renovatie toe is, omvatten frequente lekkages, beschadigde of ontbrekende dakbedekking, zichtbare slijtage, en een toename in energiekosten door slechte isolatie. Ook kan de wens voor een esthetische upgrade een reden zijn voor renovatie.

De duur van een dakrenovatieproject hangt af van de omvang van de werkzaamheden. Kleine renovaties kunnen binnen enkele dagen voltooid zijn, terwijl grotere projecten enkele weken in beslag kunnen nemen. Een gedetailleerde planning wordt vooraf opgesteld na inspectie van het dak.

In de meeste gevallen kunt u tijdens de dakrenovatie in uw huis blijven wonen. We nemen maatregelen om overlast te minimaliseren. Mochten er echter ingrijpende werkzaamheden plaatsvinden die uw comfort aanzienlijk beïnvloeden, dan bespreken we vooraf de mogelijkheden met u.

De kosten voor een dakrenovatie zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder de omvang van het project, de gekozen materialen en eventuele bijkomende werkzaamheden zoals isolatie of het plaatsen van nieuwe dakramen. Na een grondige inspectie ontvangt u een gespecificeerde offerte.

Afhankelijk van de aard en omvang van de dakrenovatie kan het nodig zijn een vergunning aan te vragen. Dit varieert per gemeente. Totaal Dakservice BV kan u adviseren over de noodzaak van een vergunning en indien gewenst de aanvraag voor u verzorgen.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over daklekkage reparatie, dakonderhoud of een van onze andere diensten? Bij Totaal Dakservice BV begrijpen we dat elk dak uniek is en zijn eigen specifieke zorgen en vragen met zich meebrengt. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het advies dat u nodig heeft.

Contact Title
24/7 BEREIKBAAR 06 17582370
TOTAALDAKSERVICE BV

Een zorgeloos dak begint hier

5
Sterren op Google
950
Voltooide Projecten
20
Jaar Ervaring

Snelle Reactietijd

Ons team staat klaar om snel te reageren op al uw dakproblemen, zodat uw dak in no-time weer in topconditie is.

Transparante Kosten

Geen verrassingen achteraf met onze heldere, vooraf gecommuniceerde offertes. U weet precies waar u aan toe bent.

Duurzame Oplossingen

Wij zetten in op duurzaamheid bij elke dakreparatie of -renovatie, voor resultaten die niet alleen nu, maar ook in de toekomst standhouden.  TOTAAL DAKSERVICE BV

  Van Reparatie tot Renovatie: Uw Complete Dakservice

  Bij Totaal Dakservice BV bieden wij u hoogwaardige dakwerkzaamheden voor zowel uw woning als uw bedrijfspand. Ons team bestaat uit ervaren dakdekkers die gespecialiseerd zijn in een breed scala aan diensten: van reparaties en regulier onderhoud tot volledige dakrenovaties. Wij staan garant voor maatwerk oplossingen die precies aansluiten op uw wensen en behoeften.

   

  Onze prijsstelling is niet alleen transparant, maar ook eerlijk. Wij streven ernaar om u de beste service te bieden tegen een eerlijke prijs. Dit maakt Totaal Dakservice BV niet alleen een voordelige, maar vooral een betrouwbare keuze voor al uw dakwerkzaamheden. Kies voor ons en ervaar de zekerheid van kwalitatief dakwerk, uitgevoerd met vakmanschap en zonder enig gedoe.

  totaal dakservice bv

  Klanten aan het woord

  image

  Na een vlotte afspraak kwamen ze langs voor een gratis dakinspectie. De communicatie was van begin tot eind helder. Na akkoord op de offerte hebben ze ons dak perfect gerepareerd.

  De heer Paul S.
  image

  Uitstekende ervaring met dit dakdekkersbedrijf! Ze kwamen eerst vrijblijvend langs om het dak te inspecteren, wat ik erg waardeerde. De offerte was helder en eerlijk, en na mijn akkoord hebben ze het werk vakkundig en snel uitgevoerd.

  Rogier H.
  image

  Top bedrijf. Reageerde heel snel en probleem was snel opgelost!

  Iwan E.
  image

  Na afspraak zijn ze zoals beloofd eerst het dak komen inspecteren, zonder kosten. Na goedkeuring van de offerte is ons dak weer als nieuw. Als extra service hebben ze meteen de dakgoot voor me schoongemaakt.

  Wouter B.
  image

  Niet ingehuurd want uiteindelijk opgelost met vorige dakdekker. Dus geen ervaring met hun dakdek skills. Maar goede review want hele nette en snelle communicatie per whatsapp en aanbod om het zelf op te lossen met de andere dakdekker. Dus heel proactief.

  Marloes van L.