Gratis Dakinspectie
 • image
  Kennemerplein 6, 2011 MJ Haarlem
 • image
  24/7 Bereikbaar voor dakproblemen
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 023 2302058

Dakkapellen

totaal dakservice bv

Dakkapellen

Reparatie en Onderhoud

Heeft uw dakkapel last van lekkages, slijtage of andere problemen? Totaal Dakservice BV is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van dakkapellen van alle soorten en maten. Wij zorgen ervoor dat uw dakkapel niet alleen zijn esthetische waarde behoudt, maar ook functioneel optimaal blijft presteren.

 

Onze Diensten omvatten:

 • Lekkage Reparatie: Wij sporen de oorzaak van lekkages snel op en repareren deze vakkundig om uw dakkapel weer waterdicht te maken.
 • Slijtage Herstel: Verweerde of beschadigde onderdelen van uw dakkapel worden door ons hersteld of vervangen, zodat deze weer in topconditie verkeert.
 • Isolatie Verbetering: We kunnen de isolatie van uw dakkapel verbeteren om warmteverlies te verminderen en uw comfort te verhogen.
 • Algemeen Onderhoud: Van het schoonmaken van de afvoer tot het controleren en vervangen van de dakbedekking, ons team zorgt voor het algehele onderhoud van uw dakkapel.
Hoe kunnen we helpen?
Laat Uw Dakkapel Professioneel Onderhouden

Neem geen risico met uw dakkapel. Een goed functionerende dakkapel is essentieel voor de bescherming, isolatie en uitstraling van uw woning. Totaal Dakservice BV biedt deskundige reparatie- en onderhoudsdiensten aan om uw dakkapel in optimale staat te houden.

Contact Title
24/7 BEREIKBAAR 06 17582370
Wat zijn veelvoorkomende problemen bij dakkapellen?

Veelvoorkomende problemen met dakkapellen omvatten lekkages langs de randen of bij de aansluiting op het dak, verrotting of beschadiging van het houtwerk, verslechterde isolatie, en problemen met de ramen zoals condensatie tussen dubbel glas of slecht sluitende ramen.

Wij adviseren om uw dakkapel minimaal eens per jaar te laten inspecteren op tekenen van slijtage of schade. Regelmatig onderhoud kan helpen om kostbare reparaties op de lange termijn te voorkomen.

Ja, de meeste lekkages aan dakkapellen kunnen snel worden opgelost zodra de oorzaak geïdentificeerd is. Ons team van specialisten kan efficiënt werken om lekkages te repareren en verdere schade aan uw woning te voorkomen.

Regelmatig zelfinspectie kan helpen om vroegtijdig problemen te identificeren. Let op tekenen van lekkage, controleer of de afvoeren vrij zijn van bladeren en vuil, en kijk of de verf of het houtwerk onderhoud nodig heeft. Echter, voor complexere inspecties of onderhoud raden we aan om een professional in te schakelen om veiligheidsredenen en om de kwaliteit te waarborgen.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over daklekkage reparatie, dakonderhoud of een van onze andere diensten? Bij Totaal Dakservice BV begrijpen we dat elk dak uniek is en zijn eigen specifieke zorgen en vragen met zich meebrengt. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het advies dat u nodig heeft.

Contact Title
24/7 BEREIKBAAR 06 17582370
TOTAALDAKSERVICE BV

Een zorgeloos dak begint hier

5
Sterren op Google
950
Voltooide Projecten
20
Jaar Ervaring

Snelle Reactietijd

Ons team staat klaar om snel te reageren op al uw dakproblemen, zodat uw dak in no-time weer in topconditie is.

Transparante Kosten

Geen verrassingen achteraf met onze heldere, vooraf gecommuniceerde offertes. U weet precies waar u aan toe bent.

Duurzame Oplossingen

Wij zetten in op duurzaamheid bij elke dakreparatie of -renovatie, voor resultaten die niet alleen nu, maar ook in de toekomst standhouden.  TOTAAL DAKSERVICE BV

  Van Reparatie tot Renovatie: Uw Complete Dakservice

  Bij Totaal Dakservice BV bieden wij u hoogwaardige dakwerkzaamheden voor zowel uw woning als uw bedrijfspand. Ons team bestaat uit ervaren dakdekkers die gespecialiseerd zijn in een breed scala aan diensten: van reparaties en regulier onderhoud tot volledige dakrenovaties. Wij staan garant voor maatwerk oplossingen die precies aansluiten op uw wensen en behoeften.

   

  Onze prijsstelling is niet alleen transparant, maar ook eerlijk. Wij streven ernaar om u de beste service te bieden tegen een eerlijke prijs. Dit maakt Totaal Dakservice BV niet alleen een voordelige, maar vooral een betrouwbare keuze voor al uw dakwerkzaamheden. Kies voor ons en ervaar de zekerheid van kwalitatief dakwerk, uitgevoerd met vakmanschap en zonder enig gedoe.

  totaal dakservice bv

  Klanten aan het woord

  image

  Na een vlotte afspraak kwamen ze langs voor een gratis dakinspectie. De communicatie was van begin tot eind helder. Na akkoord op de offerte hebben ze ons dak perfect gerepareerd.

  De heer Paul S.
  image

  Uitstekende ervaring met dit dakdekkersbedrijf! Ze kwamen eerst vrijblijvend langs om het dak te inspecteren, wat ik erg waardeerde. De offerte was helder en eerlijk, en na mijn akkoord hebben ze het werk vakkundig en snel uitgevoerd.

  Rogier H.
  image

  Top bedrijf. Reageerde heel snel en probleem was snel opgelost!

  Iwan E.
  image

  Na afspraak zijn ze zoals beloofd eerst het dak komen inspecteren, zonder kosten. Na goedkeuring van de offerte is ons dak weer als nieuw. Als extra service hebben ze meteen de dakgoot voor me schoongemaakt.

  Wouter B.
  image

  Niet ingehuurd want uiteindelijk opgelost met vorige dakdekker. Dus geen ervaring met hun dakdek skills. Maar goede review want hele nette en snelle communicatie per whatsapp en aanbod om het zelf op te lossen met de andere dakdekker. Dus heel proactief.

  Marloes van L.