Gratis Dakinspectie
 • image
  Kennemerplein 6, 2011 MJ Haarlem
 • image
  24/7 Bereikbaar voor dakproblemen
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 023 2302058

Dakinspectie

totaal dakservice bv

Dakinspectie

Een regelmatige dakinspectie is essentieel om de conditie van uw dak te beoordelen en potentiële problemen vroegtijdig te identificeren. Totaal Dakservice BV biedt grondige dakinspecties aan voor zowel residentiële als commerciële panden, uitgevoerd door ons team van ervaren dakexperts.

 

Waarom is een Dakinspectie Belangrijk?

 • Voorkomen van Schade: Tijdige identificatie en reparatie van kleine problemen kunnen voorkomen dat deze uitgroeien tot kostbare schades.
 • Verlenging Levensduur Dak: Door problemen vroegtijdig aan te pakken, kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen.
 • Efficiëntie Energiegebruik: Een goed onderhouden dak draagt bij aan de energie-efficiëntie van uw pand door warmteverlies te minimaliseren.
 • Veiligheid: Regelmatige inspecties helpen om de veiligheid van uw pand te waarborgen door de structuur van het dak in optimale conditie te houden.
Hoe kunnen we helpen?
Plan Uw Dakinspectie Vandaag Nog

Wacht niet tot u zichtbare tekenen van schade aan uw dak ziet. Een proactieve dakinspectie door Totaal Dakservice BV kan u tijd, geld en zorgen besparen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw dakinspectie in te plannen en zorg ervoor dat uw dak in optimale staat verkeert.

Contact Title
24/7 BEREIKBAAR 06 17582370
Hoe vaak is een dakinspectie nodig?

Wij adviseren om minimaal eens per twee jaar een professionele dakinspectie uit te laten voeren, en na extreme weersomstandigheden of bij zichtbare schade.

Tijdens een dakinspectie controleren we de staat van de dakbedekking, dakgoten, afvoersystemen, nokvorsten, dakkapellen, en eventuele andere dakconstructies op beschadigingen of slijtage.

Als er problemen worden gevonden, ontvangt u een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen voor reparatie of onderhoud, inclusief een vrijblijvende offerte.

Hoewel u zelf visuele controles kunt uitvoeren, is het voor een grondige inspectie en veiligheidsredenen beter om een professional in te schakelen. Zij hebben de kennis en het juiste gereedschap.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over daklekkage reparatie, dakonderhoud of een van onze andere diensten? Bij Totaal Dakservice BV begrijpen we dat elk dak uniek is en zijn eigen specifieke zorgen en vragen met zich meebrengt. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het advies dat u nodig heeft.

Contact Title
24/7 BEREIKBAAR 06 17582370
TOTAALDAKSERVICE BV

Een zorgeloos dak begint hier

5
Sterren op Google
950
Voltooide Projecten
20
Jaar Ervaring

Snelle Reactietijd

Ons team staat klaar om snel te reageren op al uw dakproblemen, zodat uw dak in no-time weer in topconditie is.

Transparante Kosten

Geen verrassingen achteraf met onze heldere, vooraf gecommuniceerde offertes. U weet precies waar u aan toe bent.

Duurzame Oplossingen

Wij zetten in op duurzaamheid bij elke dakreparatie of -renovatie, voor resultaten die niet alleen nu, maar ook in de toekomst standhouden.  TOTAAL DAKSERVICE BV

  Van Reparatie tot Renovatie: Uw Complete Dakservice

  Bij Totaal Dakservice BV bieden wij u hoogwaardige dakwerkzaamheden voor zowel uw woning als uw bedrijfspand. Ons team bestaat uit ervaren dakdekkers die gespecialiseerd zijn in een breed scala aan diensten: van reparaties en regulier onderhoud tot volledige dakrenovaties. Wij staan garant voor maatwerk oplossingen die precies aansluiten op uw wensen en behoeften.

   

  Onze prijsstelling is niet alleen transparant, maar ook eerlijk. Wij streven ernaar om u de beste service te bieden tegen een eerlijke prijs. Dit maakt Totaal Dakservice BV niet alleen een voordelige, maar vooral een betrouwbare keuze voor al uw dakwerkzaamheden. Kies voor ons en ervaar de zekerheid van kwalitatief dakwerk, uitgevoerd met vakmanschap en zonder enig gedoe.

  totaal dakservice bv

  Klanten aan het woord

  image

  Na een vlotte afspraak kwamen ze langs voor een gratis dakinspectie. De communicatie was van begin tot eind helder. Na akkoord op de offerte hebben ze ons dak perfect gerepareerd.

  De heer Paul S.
  image

  Uitstekende ervaring met dit dakdekkersbedrijf! Ze kwamen eerst vrijblijvend langs om het dak te inspecteren, wat ik erg waardeerde. De offerte was helder en eerlijk, en na mijn akkoord hebben ze het werk vakkundig en snel uitgevoerd.

  Rogier H.
  image

  Top bedrijf. Reageerde heel snel en probleem was snel opgelost!

  Iwan E.
  image

  Na afspraak zijn ze zoals beloofd eerst het dak komen inspecteren, zonder kosten. Na goedkeuring van de offerte is ons dak weer als nieuw. Als extra service hebben ze meteen de dakgoot voor me schoongemaakt.

  Wouter B.
  image

  Niet ingehuurd want uiteindelijk opgelost met vorige dakdekker. Dus geen ervaring met hun dakdek skills. Maar goede review want hele nette en snelle communicatie per whatsapp en aanbod om het zelf op te lossen met de andere dakdekker. Dus heel proactief.

  Marloes van L.